Hvordan arbeider jeg digitalt, og hvordan finner jeg informasjon om det jeg ønsker på internett?

I dagens moderne samfunn er informasjon enkelt tilgjengelig via et enkelt tastetrykk på internett. Hvis man ønsker å lære noe nytt, enten det er politikk, praktisk info, filosofi, historie eller matematikk, så finner du det du trenger på internett. I tillegg til dette, så finner du informasjon om hvor et lokale ligger, ved å bruke digitale kart og gps.

Google er din beste venn

Det jeg snakker om her, er søkemotoren Google. Google er en søkemotor som har samlet all informasjon tenkelig i sin søkemotor, og det er for mange til og med forsiden på internett når du skrur på datamaskinen. Når jeg som student ønsker å finne informasjon om noe i sammenheng med studiet, så finner jeg alt jeg trenger på Google, ved siden av pensumbøker.

Sosiale medier (SoMe), er et av de nyttigste verktøyene man har når det kommer til markedsføring. Sider som Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn er sider du bruker for å dele informasjon, erfaringer, produkter, lager sider for din butikk, ditt selskap osv. Det er her den store delen av folk holder til daglig, og følger sider som er av interesse.

I sammenheng med mine studier i Markedsføring og salgsledelse, så har jeg dette semesteret valgt faget Digital Markedsføring. Her lærer vi, og bruker Google og sosiale medier for alt det er verdt. I tillegg startet vi denne faglige bloggen, som vi deler på disse sosiale mediene, for å nå ut til et større publikum, og kanskje til og med fremtidige arbeidsgivere.